Warmte en gezelligheid in uw woning

Gordijnen zijn verkrijgbaar in een keur aan dessins en stoffen, in alle mogelijke kleuren en stijlen. Gordijnen zorgen voor een warme en gezellige sfeer in uw woning. De mogelijkheden zijn eindeloos…

In oude woningen staan geplooide rijke stoffen erg mooi, terwijl rechte gordijnen het goed doen in moderne nieuwbouwwoningen. Overgordijnen hebben voornamelijk een isolerende en zonwerende/verduisterende functie. In ons assortiment voeren we bekende merken als o.a. Multisol en Velux.

Decoratieve uitstraling en functie zijn in de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Daarbij kunnen gordijnen ook goed gecombineerd worden met bijvoorbeeld inbetweens en vitrage. Voor een intieme sfeer kun je bijvoorbeeld een mooi warm overgordijn combineren met een vitrage. Gordijnen tot op de grond staan altijd het mooist. U leest al: keuze genoeg. Bij Bosker Meubelen is alles mogelijk. Ook op het gebied van ophangsystemen. Laat u voorlichten en geef uw wensen aan. En neem tijd voor uw keuze. Uiteraard komen we gratis bij u opmeten.