Voor ieder wat wils

Boekenkasten, opbergkasten, mooie dressoirs, voor ieder wat wils. Een kast is niet alleen bijzonder handig bij het opbergen van spullen, maar is bovenal een sieraad voor uw inrichting. Of het nou gaat om een kamerbrede boekenkast, een televisiemeubel met voldoende ruimte voor uw dvd’s of aanverwante apparatuur, of een handige kast om uw lampen op te zetten en uw waardevolle spullen in te bewaren. Bij Bosker Meubelen is er keuze genoeg.

Onze kasten zijn er in alle soorten en maten, verschillende kleuren en houtsoorten. Of u nou een klassieke of moderne inrichting heeft, Bosker Meubelen heeft altijd de kast die voldoet aan uw wensen.

Heeft u nog niet gevonden wat u zoekt, niet getreurd. Wij maken ook kasten op maat. In onze meubelmakerij bespreken wij uw wensen en bouwen wij uw droomkast volledig op maat. Uiteraard komen wij de ruimte voor de kast bij u thuis opmeten en als de kast helemaal klaar is, maken wij graag een afspraak om uw kast te komen monteren. Kom langs in onze winkel en laat u inspireren.