Innovaters of comfort

Innovaters of comfort - Bosker Meubelen Siddeburen

Al 40 jaar lang maakt Stressless® ons het leven een stukje makkelijker met hun relaxfauteuils en banken. De combinatie tussen dit ultieme comfort en het stijlvolle design zorgen voor het verschil tussen Stressless® comfortmeubelen en de rest.
Over de hele wereld zijn mensen enthousiast over de combinatie van functie, stijl en zitcomfort.

Met de gepatenteerde functies onderscheiden de originele Stressless comfortmeubelen zich van alle anderen. Dankzij het gegoten schuimstof met comfort-zones zakt u er diep in weg. Het ErgoAdapt- en Plus™-systeem bieden uw lichaam in elke houding optimale ondersteuning. De traploze hoofdsteun en het Stressless glijsysteem reageren op de kleinste bewegingen, zonder dat u knoppen hoeft te bedienen. Ook bij het activeren van de slaapfunctie blijft uw lichaam in balans.

Beleef uw meest comfortabele zitervaring bij Bosker Meubelen. De Stressless fauteuils hebben vele mogelijkheden in bekleding (stof en leer), kleur en stijl. Daarnaast zijn vrijwel alle modellen verkrijgbaar in 3 maten. Individueel in te stellen qua zitting en rugleuning. Bovendien ontvangt u maar liefst 10 jaar garantie op onderstel en functie.