Strak vinyl, laminaat of zacht tapijt

Een mooie vinyl- of laminaatvloer of duurzaam parket, is de blikvanger van uw inrichting en geeft elke ruimte in uw woning de perfecte sfeer. Met het juiste onderhoud heeft u een prachtige, onovertroffen vloer met een natuurgetrouwe uitstraling voor jarenlang plezier.

Er is een grote verscheidenheid aan decors en planken voor elke woonstijl. De vakmensen van Bosker Meubelen staan garant voor het perfect leggen van uw parket- of laminaatvloer. Inclusief een goede vochtwerende, isolerende en geluidsdempende ondervloer. Ook voor de juiste onderhoudsproducten bent u bij Bosker meubelen aan het juiste adres. In ons assortiment voeren we bekende merken als o.a. Quickstep, Wicander, Desso en Bonaparte.

Tapijt geeft warmte, comfort en karakter aan elk huis. Het geeft een behaaglijk gevoel. Tapijt is in vele eigentijdse kleuren, dessins en structuren verkrijgbaar en is daardoor goed te combineren met de rest van uw interieur. Ook zorgt tapijt voor een goede geluidsisolatie. Geluid wordt niet weerkaatst maar geabsorbeerd. Ook absorbeert en isoleert tapijt de warmte, waardoor u zelfs energie bespaart. Bosker Meubelen heeft een ruime keuze in tapijt en karpetten, voor elke ruimte, elke sfeer en voor elk budget.