MENU SLUIT

Inspiratie & Styling

Laat je inspireren

Als team van Bosker Meubelen houden wij van vernieuwen en blijven wij op de hoogte van de nieuwste trends. Daarom proberen wij onze showroom dan ook altijd up-to-date te houden. Dit doen wij door een aantal keer per jaar selecties te maken op de beurzen.
 
Onze styliste Julianne gaat aan de hand van deze selecties opzoek naar de juiste kleurencombinaties wat betreft verf, behang en de aankleding van de studio’s. Bij de aankleding van de studio’s is te denken aan een bijpassend gordijn, een bijpassend vloerkleed, verlichting en leuke accessoires om de studio’s echt een ‘huiskamer uitstraling’ te geven. Benieuwd hoe onze styliste dit doet? Bekijk dan onderstaande transformaties!
 
(Bijna) al onze meubels zijn leverbaar in verschillende houtkleuren, verschillen soorten/kleuren stof en leer, verschillende poten, op wielen of zonder wielen en in verschillende afmetingen. Kortom, er is heel veel mogelijk!

STUDIO 'CHIC COPPER'

De grote hoekbank in de stof ‘Adore Copper’ is een echte blikvanger in deze studio. De Adore stof is een veel verkochte stof, omdat deze ontzettend sterk is, warm aanvoelt en zorgt voor een mooie uitstraling door de glanzende vleug. De zwarte meubels in deze studio zorgen voor rust en eenheid.

Wij hebben gekozen voor dimbare verlichting in de grote vakkenkast, zo worden de gouden accessoires mooi uitgelicht!

Bekijk hieronder de video waarbij wij studio ‘Chic Copper’ opzetten.

Video afspelen

STUDIO 'TIMELESS NATURE'

by DTP Interiors

Een studio met een compleet andere uitstraling, in het stoere straatje, en één waar we ook heel trots op zijn! In deze studio is veel gebruik gemaakt van natuurlijke tinten, dierenprints en natuurlijk hout.

Het programma van DTP Interiors komt goed tot z’n recht en ook onze zachte Teddybank is een echte eyecatcher in deze studio. En niet alleen de Teddybank valt meteen op, hoe gaaf is de fauteuil met zebraprint?!

Deze print iets te gek? Natuurlijk is de fauteuil ook gewoon leverbaar in effen kleuren. 

Bekijk hieronder de video waarbij wij studio ‘Timeless Nature’ opzetten.

Video afspelen

STUDIO 'CLASSIC BLUE'

Hier een voorbeeld van een studio in ons klassieke straatje. Toch is deze studio nog niet helemaal klassiek te noemen, want de stylist heeft gebruik gemaakt van veel stoere items! Niets is te gek tegenwoordig en er kunnen veel combinaties gemaakt worden.

Hier is gebruik gemaakt van verschillende blauwtinten, in verschillende stoffen en met verschillende motieven.

De opbergkast heeft een bijzondere uitstraling en de klassieke eetkamerfauteuils met een exclusieve stof, hebben een stoer randje gekregen door de zwart, leren bies.

Bekijk hieronder de video waarbij wij studio ‘Classic Blue’ opzetten.

Video afspelen

STUDIO 'TEDDY HUG'

Hier weer de bekende ‘Teddy bank’ in een andere opstelling en in een ander jasje. De styliste heeft een bijpassend vloerkleed gevonden met een slangenprintje. Deze print komt weer terug in de velours stof van de eetkamerstoelen, bij de ronde tafel.

Bent u niet zo weg van de velours stof of van een print? Dan is deze set ook gewoon leverbaar in bijvoorbeeld een stoere microleer! En hoe leuk is de ronde eetkamerbank bij de ronde eiken tafel?!

Een ronde tafel met een bijpassende eetkamerbank geeft een gezellige sfeer in huis. De eetkamerbank is ook leverbaar op de juiste maat voor een ovale tafel of de maat voor een rechthoekige tafel. 

Bekijk hieronder de video waarbij wij studio ‘Teddy Hug’ opzetten.

Video afspelen