MENU SLUIT

OVER ONS

Waar het begon

Bosker Meubelen in Siddeburen is al ruim 40 jaar lang de zaak die sfeer in uw huis brengt. Waar het jaren geleden begon? Het maken van houten meubelen, gewoon achter in de schuur, aan de Damsterweg in Siddeburen.

Dit werd uitgebreid met een aantal banken en stoelen en al snel ontstond er een echte showroom. Deze showroom groeide al vrij snel uit zijn jasje en dus besloot de fam. Bosker een pand te bouwen aan de Kalverkampen in Siddeburen. 

Anneke Bosker

Vandaag de dag werkt Anneke hier, samen met haar team, hard om de showroom up-to-date te houden. Zo is in 2019 de afdeling geopend met industriele meubelen. Ruim 300 m2 aan meubelen met stoere stoffen, stoere leersoorten, gerecycled teakhout, mangohout en veel metalen accenten. Maar stiekem is dit ook al uitgebreid door de rest van de showroom!

De meubelen vallen onder Anneke’s eigen ontworpen label: Echt STOER van Bosker!  Bosker Meubelen is een familiebedrijf. Er wordt dan ook gewerkt met 3 generaties. Met veel plezier werken we met elkaar en vinden we het erg leuk en belangrijk onze klanten zo goed mogelijk te kunnen voorzien van advies. Uiteraard bezorgen wij de meubelen geheel kostenloos bij u thuis en wordt alles gemonteerd en op zijn plek gezet.

Heeft u specifieke wensen? Vraag ons gerust en wij informeren u wat de opties zijn!